Trgovina > Športna Prehrana > 6d SPORTS NUTRITION ENERGY BAR

6d SPORTS NUTRITION ENERGY BAR

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

2,50 

6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljivostno) vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati) med vadbo. Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY BAR odlikuje nizka vsebnost beljakovin in vlaknin z zmerno vsebnostjo maščob. Ploščice so lahko prebavljive in bogate z ogljikovimi hidrati. Zaradi svoje mehke teksture je energijska ploščica kompakten vir energije, enostaven za žvečenje tudi v hladnem vremenu. Energijska ploščica je idealna izbira za uporaba pred in med vadbo. Uporabljamo jo lahko tudi namesto energijskih gelov. 

Posamezna ploščica vsebuje 31 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih energijskih ploščic 6d ENERGY BAR vsebuje tudi 100 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro nadomeščanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se pospešeno potijo in izločajo velike količine soli, kar je še posebej izrazito v vročem okolju. 

Energijska ploščica je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije tik pred vadbo ali med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

Dodatne informacije

PAKIRANJE

6 x 45 g

OKUS

BANANA, MALINA