Trgovina > Športna Prehrana > 6d SPORTS NUTRITION ENERGY GEL

6d SPORTS NUTRITION ENERGY GEL

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

2,50 

6d Sports Nutrition Energy Gel so energijski geli z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Energijski geli vsebujejo še 200 mg natrija.

Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je priporočljivo, da med intenzivno vadbo, ki traja 60 minut ali dlje, poskrbite za ustrezno prehrano med vadbo.

6d energijski gel vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih gelov ta gel vsebuje tudi 200 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se pospešeno potijo in izločajo velike količine soli, kar je še posebej izrazito v vročem okolju.

Energijski gel je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

Dodatne informacije

PAKIRANJE

6 x 40 ml

OKUS

LIMONA, MANGO, RDEČE SADJE