Trgovina > Športna Prehrana > 6d SPORTS NUTRITION ENERGY NOUGAT

6d SPORTS NUTRITION ENERGY NOUGAT

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

2,50 

6d Sports Nutrition Energy Nougat so lahko prebavljive energijske ploščice. Vsebujejo posebno matriko ogljikovih hidratov v razmerju 2:1 in natrij.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržljivostno vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in hitrost absorpcije ogljikovih hidratov. Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY NOUGAT je lahko prebavljiva ploščica, bogata z ogljikovimi hidrati. Zaradi svoje mehke teksture je ploščica kompakten vir energije, enostaven za žvečenje. 6d ENERGY NOUGAT je odlična ploščica za uporabo tik pred vadbo ali za izmenjavo z drugimi energijskimi ploščicami in geli med vadbo. 

Posamezna energijska ploščica vsebuje 31 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih energijskih ploščic, 6d ENERGY NOUGAT vsebuje tudi 50 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se pospešeno potijo in izločajo velike količine soli, kar je še posebej izrazito v vročem okolju.

Energijska ploščica je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije tik pred vadbo ali med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

Dodatne informacije

PAKIRANJE

6 x 35 g

OKUS

BRUSNICA, LIMONA