Trgovina > Športna Prehrana > 6d SPORTS NUTRITION RECOVERY SHAKE

6d SPORTS NUTRITION RECOVERY SHAKE

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

31,90 

6d Sports Nutrition Recovery Shake je idealen dodatek za vse, ki želijo pospešiti regeneracijo in telesu zagotoviti kakovostne beljakovine, ogljikove hidrate in elektrolite.

Po intenzivnem treningu ali tekmovanju se zaloge ogljikovih hidratov v mišicah in jetrih izpraznijo in jih je treba obnoviti. Hkrati telo potrebuje aminokisline za regeneracijo mišic s sintezo beljakovin. Za optimalen napredek je potrebna učinkovita in hitra regeneracija po vadbi, ko ga določa sposobnost sintetiziranja novih beljakovin po treningu. 

Regeneracijski napitek vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov iz maltodekstrina, glukoze in fruktoze. Ogljikovi hidrati so pomembni za zapolnitev jetrnih in mišičnih zalog glikogena. Zanimivo je, da kombinacija maltodekstrina, glukoze in fruktoze hitreje obnavlja glikogen v jetrih in zmanjšuje možnost za nastanek prebavnih težav. Odmerek vsebuje 60 g ogljikovih hidratov.

Sirotkine beljakovine pospešijo sintezo mišičnih beljakovin. Izdelek vsebuje 30 g sirotkinih beljakovin iz izolata sirotke, ki se hitro absorbira in lahko prebavi. Izolat velja za najčistejši vir sirotkinih beljakovin. Visok odmerek L-levcina (3 g) poveča sintezo novih mišičnih beljakovin. Vzpostavitev ravnovesja tekočin in elektrolitov je prav tako bistvenega pomena v procesu regeneracije po vadbi. Zahvaljujoč visoki koncentraciji soli (1.200 mg natrija na liter), 6d RECOVERY SHAKE spodbuja proces rehidracije.

Dodatne informacije

Okus

VANILIJA, ČOKOLADA

Količina

1 kg