Trgovina > Oprema > Vzdrževanje Kolesa > ZAŠČITNO SREDSTVO MUC-OFF MIRACLE SHINE

ZAŠČITNO SREDSTVO MUC-OFF MIRACLE SHINE

32,49 

Iščete visoko kvalitetno zaščito, ki daje globok in bogat lesk okvirju in komponentam vašega kolesa, avtomobilu, motorju? Preizkusite Muc-Off Miracle Shine

Samo še 1 na zalogi

Če želite visokokakovostno sredstvo za zaščito, ki zagotavlja globok in razkošen sijaj, je Muc-Off Miracle Shine pravi izdelek za to nalogo. Ne samo, da vam naš čudežni sijaj zagotavlja neverjetne odsevne rezultate, temveč zaradi svoje fluoro polimerne tehnologije tudi prekrije obdelana območja z mikroskopskim zaščitnim slojem, ki varuje pred nadaljnjim onesnaženjem.

To razkošno zaščitno in polirno sredstvo vsebuje tudi vosek karnauba ter druge zelo napredne sestavine, tako da bo vaš lak obravnavan z ljubeznijo in spoštovanjem. Če želite, da se bo vaš lak bleščal kot nov, da bo voda besno odtekala in da boste kolo, motorno kolo ali avtomobil naslednjič lažje očistili, je Muc-Off Miracle Shine pravi izdelek za vas.

Preprosto nanesite na obdelovano površino, pustite cca 30sekund, nato zbrišite in vaše kolo se bo bleščalo v nekaj minutah.

NAVODILA ZA UPORABO:

  1. Dodobra operite in osušite negovano površino. Pretresite pločevinko in s krpo iz mikrovlaken nanesite majhno količino sredstva Miracle Shine.
  2. Počakajte 30-45 sekund oziroma toliko časa, da politura naredi rahlo kopreno, nato zbrišite. Ne pustite, da se sredstvo pusuši in ne uporabljajte je na direktnem soncu.
  3. Za večji sijaj in zaščito postopek lahko večkrat ponovite. Pred vsako ponovitvijo počakajte 24 ur.