Trgovina > Športna Prehrana > TORQ ENERGY GEL

TORQ ENERGY GEL

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

2,50 

TORQ Energy Gel so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice.

TORQ Energy Gel so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1, obenem pa energijski geli vsebujejo še 5 ključnih elektrolitov. Mešanica maltodekstrina in fruktoze zagotavlja energijo hitreje kot katera koli druga kombinacija ogljikovih hidratov ter omogoča hitro absorpcijo in lahko prebavljivost. Hidratna mešanica ne obremeni želodca. Energijski geli Torq imajo gladko teksturo, ki jo je mogoče enostavno in hitro pogoltniti.

Energijski geli Torq vsebujejo 5 ključnih elektrolitov, in sicer natrij, klorid, magnezij, kalij in kalcij. Omenjene elektrolite pospešeno izločamo med vadbo s potenjem, zato jih je nujno potrebno nadomestiti. V nasprotnem primeru pride do padca zmogljivosti in moči med vadbo, kar negativno vpliva ne vzdržljivost. Energijski geli podjetja Torq vsebujejo le izbrane sestavine in so primerni tudi za vegane. Ne vsebujejo umetnih sladil, barvil in arom. Umetne snovi lahko obremenijo naš želodec in prebavila, kar negativno vpliva na telo med vadbo. Posamezen energijski gel vsebuje med 29 in 30 g ogljikovih hidratov.

Dodatne informacije

Okus

ČEŠNJEV KOLAČ, MALINA, GOZDNI SADEŽI

Količina

45 g