Trgovina > Komponente > Plašči > PLAŠČ VITTORIA ZAFFIRO PRO V G2.0 FOLD-ZLOŽLJ. črna

PLAŠČ VITTORIA ZAFFIRO PRO V G2.0 FOLD-ZLOŽLJ. črna

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

27,99 

Nov plašč ZAFFIRO je zmes odlične zaščite proti predrtju z dolgo življenjsko dobo, hkrati pa Vam ponuja vrhunske vozne lastnosti v segmentu treninga in nezahtevnega uporabnika. Tekalna površina je gladka, kar spominja na plašč CORSA, profil na straneh pa prihaja iz RUBINO plašča.

Z vsemi omenjenimi lastnosti in novo strukturo/ohišjem plašča dobimo nepremagljiv paket plašča, kateri je namenjen vsakodnevni uporabi in za treninge z dostopno ceno.
Glavne značilnosti plašča Zaffiro V:
– Izredno vzdržljiva za namen treninga
– Graphene G2.0 zmes in zložljiv model izboljšata učinkovitost
– Moderen profil plašča za dolgo in koristno življenjsko dobo

GRAFEN
Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0
Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria.
Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju.
Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.

Tehnični opis

Dimenzija: 700×30c
TPI: 26
Teža: 385 g
Tlak: 7 – 9 bar
Model: Open/Clincher
Ohišje: Fold – Zložljivo
Material: Nylon

Dodatne informacije

VELIKOST (GUME)

30×700, 32×700