Bikecenter Cerknica

Obiskovalcem naše trgovine nudimo gorska, treking, mestna in cestna kolesa znamk Scott in Bergamont, za najmlajše pa so na voljo Cruzee in Onetoo poganjalčki ter raznovrstna otroška in mladinska kolesa. Kolesarski segment s pestro izbiro kolesarskih rezervnih delov znamk Sram, Shimano, Raceface … in kolesarske opreme z dodatki, kot so: Met, Mavic, Hamax, Zefal, Pro, Continental, Michelin, Vittoria idr., zaključuje vrsta priročnih čistil in maziv priznane znamke Muc-Off. Vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom  so na voljo tudi prehranski izdelki Proaction.

Pomembno je, da tudi pozimi skrbimo za svojo telesno pripravljenost, zato smo dodali zimski program. Ta vključuje dodatke in oblačila nordijskih blagovnih znamk, kot so Sportful, Bjorn Daehlie, 4KAAD in Rex Ski Wax, tekaške smuči Salomon, tekaški čevlji Alpina, sončna športna očala znamke Bliz ter palice za tek, pohodništvo in nordijsko hojo.

Pri nakupu vedno prisluhnemo željam posameznika, s profesionalnim svetovanjem pa na pomoč priskočimo vsem, ki potrebujejo nasvet pri izbiri.
Vabljeni, da nas obiščete in si ogledate našo ponudbo.