Trgovina > Športna Prehrana > 6d SPORTS NUTRITION ENERGY CAKE

6d SPORTS NUTRITION ENERGY CAKE

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

1,60 

6d Sports Nutrition Energy Cake so lahko prebavljive energijske ploščice s posebno matriko ogljikovih hidratov in dodatkom natrija, ki je pomemben elektrolit.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice pogosto ključne za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržljivostno vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati). Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY CAKE je lahko prebavljiva ploščica z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ki zagotavlja hitro oskrbo z energijo. Posamezna ploščica vsebuje 31 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih ploščic, 6d Energy Cake vsebuje tudi 141 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se med vadbo pospešeno potijo in izgubljajo pomembne elektrolite, zlasti natrij. Izločanje soli s potenjem je še posebej izrazito v vročem okolju.

6d ENERGY CAKE je idealna izbira za vse športnike, ki potrebujejo hitro oskrbo z energijo, še posebej v vročem ali vlažnem okolju.

Dodatne informacije

Okus

ČOKOLADA, JABOLKO

Količina

44 g