Trgovina > Športna Prehrana > 6d SPORTS NUTRITION ENERGY DRINK

6d SPORTS NUTRITION ENERGY DRINK

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

34,50 

6d Sports Nutrition Energy Sports Drink je energijski izotonični napitek z ogljikovimi hidrati za oskrbo z energijo in elektroliti za ustrezno hidracijo.

Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je priporočljivo, da med intenzivno vadbo, ki traja 60 minut ali dlje, poskrbimo za ustrezno prehrano.

6d energijski napitek je športna pijača z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov (12%) in visoko osmolarnostjo (370 mOsm / kg). Izdelek uporabljamo kot izotonično športno pijačo. Namen izotoničnega napitka je predvsem oskrba mišic z ogljikovimi hidrat, ki dovajajo energijo in elektroliti, ki poskrbijo za ustrezno hidracijo med vadbo. Zaradi visoke vsebnosti natrija (450 mg / 500 ml) se izotonični napitek lahko uporablja tudi med vadbo v vročem ali vlažnem okolju. Izotonični napitek je idealen dodatek med vadbo za vzdržljivostne športnike, tudi za tiste v skupinskih športih. 

Izotonični napitek vsebuje 61 g ogljikovih hidratov na odmerek. Posebno matriko ogljikovih hidratov sestavljata glukoza in fruktoza v razmerju 2:1. Posebna hidratna matrika omogoča, da se med vadbo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. Visoka osmolarnost (± 370 mOsml / kg) omogoča hitro absorpcijo in lahko prebavljivost.

Športni napitek je idealna izbira za vse športnike, ki potrebujejo oskrbo z ogljikovimi hidrati in elektroliti pred in med vadbo.

Dodatne informacije

PAKIRANJE

1300 g

OKUS

LIMONA-LIMETA, POMARANČA