Trgovina > Oprema > NAHRBTNIK CAMELBAK 22 HAWG PRO MEH 3l, 20l

NAHRBTNIK CAMELBAK 22 HAWG PRO MEH 3l, 20l

Šifra: 28980 Kategorije: , ,

159,99 

Nova linija PRO ponuja ključne elemente v kolesarskem nahrbtniku, ki jo vsak kolesar potrebuje. Nahrbtnik ponuja večjo zračnost in prezračevanje, premišljene organizacijske značilnosti, vrhunske varnostne možnosti in je uporaben za vožnjo po bike in trail parkih ter e-kolesu.

Samo še 1 na zalogi

Izjemno zračen, zanesljiv in narejen iz obnovljivega-recikliranega najlona ”Ripstop”.
Vsebuje popolnoma novo zadnje hrbtišče Air Support ™ Pro s tehnologijo preslikave telesa, ki je opremljena z zračno 3D mrežico za odzračevanje, ki vas na poti ohlaja.

Nahrbtniki serije Pro imajo veliko žepov za pametno organiziranje in dostop do opreme na poti. Na hrbtni strani vsebuje kar štiri večje žepe z zadrgo in enega raztegljivega, ki ima pripravljene zaponke za čelado. Za najnujnejše stvari poskrbi pas za boke, ki prav tako vsebuje varne prostore z zadrgo za telefon ali prigrizke. Kot posebnost pa vključuje še prostor za E-BATERIJO.

Na hrbtnem delu je prostor z že vstavljenim 3l mehom Crux, ki s tehnologijo Trutaste Hydroguard, skrbi, da okušate vodo in ničesar drugega.

Vsebuje tudi prostor za ščitnik hrbta Impact protector, ki je bil posebej narejen za nahrbtnike serije Pro.
– Vsebuje 3l meh Crux
– Prilagajanje telesu
– 3D zračno hrbtišče, naramnice in bočni pas
– Bočni kolesarski žepi
– Prostor za baterijo E- bike

– Zanka za pričvrstitev čelade
– Vključena torbica za orodje
– Prostor za hrbtni ščitnik
– Odsevniki
– Doživljenjska garancija

DOŽIVLJENSKA GARANCIJA – CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee. Vključuje CamelBak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka.
Kaj je Trutaste Hydrogaurd?
Hydroguard je lastniška protimikrobna tehnologija CamelBak, vdelana neposredno v stene steklenic Podium, Podium Chill in Podium Ice, pa tudi v mehove CamelBak, cevke za pijačo in Quick Stow. Hydroguard je z EPA registrirana spojina z protimikrobnimi lastnostmi, ki zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo vonjave, razbarvanje ali poslabšanje steklenice. Hydroguard sicer ne ščiti pred organizmi, ki povzročajo bolezni in potrebno po vsaki uporabi izdelke še vedno očistiti.

DOŽIVLJENSKA GARACIJA / LIFETIME GOT YOUR BAK GUARANTEE
CamelBak si je svoj sloves ustvaril z inženirskimi izdelki, ki presegajo pričakovanja potrošnikov glede kakovosti in trajnosti. Doživljenjska garancija (LIFETIME Got Your Bak™ GUARANTEE) zajema vse rezervoarje, nahrbtnike, steklenice in dodatke zaradi proizvodnih napak v materialih in izdelavi v življenjski dobi izdelka.
CamelBak bo po lastni presoji brezplačno popravil ali zamenjal kakršno koli proizvodno napako na izdelkih. Doživljenjska garancija ne krije škode, ki bi nastala zaradi običajne obrabe, nesreče (izgubljene/ukradene), neprimerne nege ali čiščenja, nestandardne uporabe ali malomarnosti.

PROIZVODNE NAPAKE
Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od predvidene zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.) ali izdelava (šivi,…) so zajeti v doživljenjski garanciji Got Your Bak™ za življenjsko dobo izdelka.

DOŽIVLJENSKA DOBA
Izraz doživljenjska doba se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Na žalost to ne pomeni vaše ali naše življenjske dobe, temveč življenjsko dobo komponent, tkanin in materialov. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo, da so izdelki čim bolj trpežni, se vsi materiali s časom razgrajujejo z uporabo in izpostavljenostjo zunanjim elementom. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, koliko uporabljamo izdelek in kako dobro je zanj poskrbljeno, ne glede na to, koliko je star.

OBRABA
Obraba je škoda, ki se naravno in neizogibno pojavi kot posledica običajne uporabe. Premični deli se bodo obrabili, tkanine pa se bodo sčasoma poslabšale in zbledele. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo za uporabo, se vsi materiali s časom z uporabo in izpostavljenostjo (soncu, dežju, vetru…) poslabšajo..

Tehnični opis

– Volumen: 20 l / 1220 cu in
– Hidracijska zmogljivost: Meh Crux 3L / 100 oz
– Obseg prsnega koša : 43 – 53 cm / 12- 21 in
– Obseg pasu: 76 – 53 cm/ 30 – 50 in
– Teža: 1015 g / 2 lbs 4oz
– Tehnologija: 200×290 najlon RIPSTOP, TruTaste HydroGuard
– Brez BPA, BPS, BPF