Trgovina > Oprema > Nahrbtniki In Torbice > Pasne Torbice > PAS CAMELBAK 22 MTB FLOW BELT BIDON DIRT 0,62l

PAS CAMELBAK 22 MTB FLOW BELT BIDON DIRT 0,62l

Šifra: 28988 Kategorije: , ,

49,99 

Idealen pas narejen iz trajnostnih materialov za hitro vožnjo v lokalnem kolesarskem parku ali tek. CamelBak Podium Flow Belt vsebuje še bidon Podium Dirt 0,62l. Material je zračen in ne vpija vlage in posledično ni težji med aktivnostjo zaradi potenja. Dodana sta dva žepa za nujne stvari ter dodani odsevni trakovi za boljšo vidnost in varnost.

Ni na zalogi

Bidon Podium Dirt je namenjen kolesarjenju in ostalim športnim dejavnostim. Prilagaja se vsakemu nosilcu bidona na kolesu. Ponaša se z optimalnim oprijemom in se udobno prilega vaši roki. Pokrov na ustniku preprečuje nabiranje prahu, umazanije in drugih nečistoč. Samozapiralni ventil Jet Valve, omogoča zadosten pretok napitka in odpravlja nadležno točenje in kapljanje. Zahvaljujoč tej membrani v ventilu se po uporabi avtomatsko zapre/zaklene. Tehnologija Trutaste polipropilen z materiali Hydroguard, pa vedno znova poskrbi, da okusite vodo in nič drugega, saj se ne navzema okusa drugih napitkov.

Prednosti
– Vsebuje lahko dostopen žep z bidonom Podium Dirt
– Integriran žep z zadrgo za najnujnejše pripomočke
– Odsevniki
– Prilagodljiv pas
– Zračen material
– Doživljenjska garancija

Strokoven opis
– Volumen: 2l pasna torba + 0,62l bidon
– Obseg pasu: 71 -116 cm / 28 – 46 in
– Teža: 190 g / 7 oz
– Hrbtišče: lahka mrežica
– Prilagodljiv ledveni pas
– 100% brez BPA, BPS in BPF
– TruTaste polipropilen z HydroGuard tehnologijo omogoča, da med pitjem okušate svojo vodo oziroma napitek, ne okus vaše steklenice.
– Brez BPA, BPS, BPF

DOŽIVLJENSKA GARANCIJA – CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee. Vključuje CamelBak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka.

Kaj je Trutaste Hydrogaurd?
Hydroguard je lastniška protimikrobna tehnologija CamelBak, vdelana neposredno v stene steklenic Podium, Podium Chill in Podium Ice, pa tudi v mehove CamelBak, cevke za pijačo in Quick Stow. Hydroguard je z EPA registrirana spojina z protimikrobnimi lastnostmi, ki zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo vonjave, razbarvanje ali poslabšanje steklenice. Hydroguard sicer ne ščiti pred organizmi, ki povzročajo bolezni in je potrebno po vsaki uporabi izdelke še vedno očistiti.

Kaj je BPA, BPS, BPF ?
BPA ali bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih smol, epoksi smol in drugih produktov. Nedavne študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi, povezuje se s sladkorno boleznijo, hibami pri rojstvu, fibroidi v materničnem tkivu, rakom na prsih, zmanjšano količino sperme in rakom na prostati. Izpostavljenost tej snovi je najnevarnejša za dojenčke in otroke.
Kemikaliji BPS bisfenol – S in BPF bisfenol – F sta po strukturi podobni BPA in jih najdemo v nekaterih vrstah plastike, konzervah in drugih izdelkih. V ZDA so študije pokazale, da izpostavljenost tem kemikalijam pri otrocih povečujejo tveganje za debelost.
Vse steklenice in mehovi so 100% brez BPA, BPS in BPF. CamelBak izdelki so podvrženi strogim preizkusom s strani neodvisnih proizvajalcev, da bi zagotovili, da v hrano ali pijačo ne bo prišlo do izpiranja škodljivih kemikalij. Neodvisni raziskovalci so izvedli tudi ekstrakcijske teste, da bi zagotovili, da steklenice ustrezajo strogim standardom varnosti hrane, ki so jih določili FDA, Evropska skupnost, japonsko ministrstvo za zdravje in dobro počutje ter California Prop 65. BPA, BPS in BPF se ne uporabljajo v surovinah ali proizvodnih postopkov za izdelavo CamelBak mehov ali steklenic.

DOŽIVLJENSKA GARACIJA / LIFETIME GOT YOUR BAK GUARANTEE
CamelBak si je svoj sloves ustvaril z inženirskimi izdelki, ki presegajo pričakovanja potrošnikov glede kakovosti in trajnosti. Doživljenjska garancija (LIFETIME Got Your Bak™ GUARANTEE) zajema vse rezervoarje, nahrbtnike, steklenice in dodatke zaradi proizvodnih napak v materialih in izdelavi v življenjski dobi izdelka.
CamelBak bo po lastni presoji brezplačno popravil ali zamenjal kakršno koli proizvodno napako na izdelkih. Doživljenjska garancija ne krije škode, ki bi nastala zaradi običajne obrabe, nesreče (izgubljene/ukradene), neprimerne nege ali čiščenja, nestandardne uporabe ali malomarnosti.

PROIZVODNE NAPAKE
Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od predvidene zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.) ali izdelava (šivi,…) so zajeti v doživljenjski garanciji Got Your Bak™ za življenjsko dobo izdelka.

DOŽIVLJENSKA DOBA
Izraz doživljenjska doba se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Na žalost to ne pomeni vaše ali naše življenjske dobe, temveč življenjsko dobo komponent, tkanin in materialov. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo, da so izdelki čim bolj trpežni, se vsi materiali s časom razgrajujejo z uporabo in izpostavljenostjo zunanjim elementom. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, koliko uporabljamo izdelek in kako dobro je zanj poskrbljeno, ne glede na to, koliko je star.

OBRABA
Obraba je škoda, ki se naravno in neizogibno pojavi kot posledica običajne uporabe. Premični deli se bodo obrabili, tkanine pa se bodo sčasoma poslabšale in zbledele. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo za uporabo, se vsi materiali s časom z uporabo in izpostavljenostjo (soncu, dežju, vetru…) poslabšajo.