Trgovina > Oprema > Nahrbtniki In Torbice > Pasne Torbice > PAS CAMELBAK 22 REPACK LR MEH 1,5l, 4l

PAS CAMELBAK 22 REPACK LR MEH 1,5l, 4l

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

74,99 

Idealen pas za čez bok za vse kolesarje, ki potrebujejo več kot le steklenico vode, vendar ne želijo imeti polnega nahrbtnika. Repack LR 4 ponuja minimalističen pristop k nosljivi hidraciji. Kot del CamelBak kolekcije MTB Low Rider ohranja vodo in vašo ostalo opremo v središču pasu, ramena in hrbet pa ostanejo prosti.
Posledično boste imeli nižje težišče in več gibljivosti na poti – poleg tega pa ob koncu dneva ne boste prepoteni in ne boste imeli bolečin v hrbtu in ramenih, zaradi morebitnega pretežkega nahrbtnika.

Vsebuje 1,5-litrski meh Crux s tehnologijo Trutaste Hydroguard in integrirane žepe za prenašanje najnujnejših stvari. Pas nudi prilagodljivost in omogoča hitro in lahkotno vožnjo po katerem koli terenu.

Prednosti
– Nosilni bočni pas z dodatnimi žepi, ki zagotavljajo optimalno prilagajanje
– Integrirani žepi za prenašanje in organiziranje kolesarskega orodij in ter najnujnejših stvari
– 1,5-litrski meh CRUX za hitrejši pretok pijače
– Magnetna cevka za pitje zagotavlja, da je cev varna in dostopna, ko jo potrebujete
– Odsevniki za boljšo vidljivost v okoljih s šibko svetlobo
– Lahek in zračen material
– Doživljenjska garancija

Strokoven opis
– Volumen: 2,5L / 150 cu in
– Hidracijska zmogljivost: Meh Crux 1,5L / 50 oz
– Obseg pasu: 71-117 cm/28-46 in
– Teža: 310g / 10 oz
– Tehnologija TruTaste HydroGuard
– Prilagodljiv ledveni pas
– Brez BPA, BPS, BPF

DOŽIVLJENSKA GARANCIJA – CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee. Vključuje CamelBak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka.

Kaj je Trutaste Hydrogaurd?
Hydroguard je lastniška protimikrobna tehnologija CamelBak, vdelana neposredno v stene steklenic Podium, Podium Chill in Podium Ice, pa tudi v mehove CamelBak, cevke za pijačo in Quick Stow. Hydroguard je z EPA registrirana spojina z protimikrobnimi lastnostmi, ki zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo vonjave, razbarvanje ali poslabšanje steklenice. Hydroguard sicer ne ščiti pred organizmi, ki povzročajo bolezni in potrebno po vsaki uporabi izdelke še vedno očistiti.

DOŽIVLJENSKA GARACIJA / LIFETIME GOT YOUR BAK GUARANTEE
CamelBak si je svoj sloves ustvaril z inženirskimi izdelki, ki presegajo pričakovanja potrošnikov glede kakovosti in trajnosti. Doživljenjska garancija (LIFETIME Got Your Bak™ GUARANTEE) zajema vse rezervoarje, nahrbtnike, steklenice in dodatke zaradi proizvodnih napak v materialih in izdelavi v življenjski dobi izdelka.
CamelBak bo po lastni presoji brezplačno popravil ali zamenjal kakršno koli proizvodno napako na izdelkih. Doživljenjska garancija ne krije škode, ki bi nastala zaradi običajne obrabe, nesreče (izgubljene/ukradene), neprimerne nege ali čiščenja, nestandardne uporabe ali malomarnosti.

PROIZVODNE NAPAKE
Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od predvidene zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.) ali izdelava (šivi,…) so zajeti v doživljenjski garanciji Got Your Bak™ za življenjsko dobo izdelka.

DOŽIVLJENSKA DOBA
Izraz doživljenjska doba se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Na žalost to ne pomeni vaše ali naše življenjske dobe, temveč življenjsko dobo komponent, tkanin in materialov. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo, da so izdelki čim bolj trpežni, se vsi materiali s časom razgrajujejo z uporabo in izpostavljenostjo zunanjim elementom. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, koliko uporabljamo izdelek in kako dobro je zanj poskrbljeno, ne glede na to, koliko je star.

OBRABA
Obraba je škoda, ki se naravno in neizogibno pojavi kot posledica običajne uporabe. Premični deli se bodo obrabili, tkanine pa se bodo sčasoma poslabšale in zbledele. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo za uporabo, se vsi materiali s časom z uporabo in izpostavljenostjo (soncu, dežju, vetru…) poslabšajo.

ALI MOJ IZDELEK USTREZA DOŽIVLJENSKI GARANCIJI?
CamelBak garancijski program zajema izdelke CamelBak, ki upravičeno ne ustrezajo prevideni zasnovi zaradi proizvodne napake. Za ocenjevanje ali bo vaš izdelek zajet v doživljenjsko garancijo uporabite svojo presojo.
CamelBak ne pokriva izdelkov, ki zaradi obrabe ne delujejo več. Če po oceni ugotovimo, da je vaša oprema presegla življenjsko dobo in vrnjeni izdelek ne izpolnjuje pogojev za garancijsko popravilo ali zamenjavo, vas bomo kontaktirali, da se pogovorimo o razpoložljivih možnostih, ki jih imamo za vas.

Dodatne informacije

BARVA

ČRNA, OPEČNATO RDEČA, SIVA