Trgovina > Oprema > Oprema Za Kolo > TERMO BIDON CAMELBAK CHUTE MAG VACUUM INOX

TERMO BIDON CAMELBAK CHUTE MAG VACUUM INOX

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

35,99 

Ostanite hidrirani skozi vso leto. Poleti osvežilna hladna pijača, pozimi vroč čaj, to ni problem za termovko Chute Mag. Ko jo boste enkrat imeli je nikoli več ne boste izpustili iz rok.

PREDNOSTI
– Dvojna vakuumska izolacija stene ohranja temperaturo več ur
– Trpežno 18/8 nerjaveče jeklo prebarvano s prašnim lakiranjem in ne povzroča kondenzacije
– Magnetni pokrovček Mag ostaja varno odprt, medtem ko pijete
– Odporna proti puščanju
– Enostaven ročaj omogoča nošenje steklenice z dvema prstoma
– Široko odprtino je enostavno napolniti z vodo, ledom in ostalimi napitki
– Univerzalni pokrov združljiv z ostalimi CamelBak steklenicami Chute, Eddy+ in Hot Cup termovkami
– Brez BPA, BPS in BPF
– Doživljenjska garancija

Dodatni opis
Termovka Chute Mag je narejena iz dvojne stene nerjavečega jekla 18/8, preprečuje kondenzacijo na zunanji stran termovke. Vašo najljubšo pijačo bo, odvisno od njene velikosti, ohranjala več ur toplo ali hladno. Kakovostno nerjaveče jeklo zagotavlja čisti okus pijače in se ne navzema vonja in barv drugih napitkov.
Inovativen in patentiran magnetni pokrov MAG omogoča odpiranje in zapiranje ustnika za pitje z enim samim obratom. Brez skrbi, med požirkom se pokrovček ne bo zaprl ali vas udaril v obraz. Pri odprtju se magnetni del čepa združi s koncem pokrova zato ne moti pri pitju, sama odprtina pa spominja na pitje iz kozarca. Ker ostane ves čas pritrjen na steklenico, ga nikakor ne morete spustiti ali izgubiti.
Pokrov z ročajem je narejen iz kakovostnega BPA free Polypropylene PP (v prevodu Polipropilen oz. plastika) in nudi udobno prenašanje z dvema prstoma.
Široka odprtina zagotavlja, vam olajša dodajaje kock ledu in lažje čiščenje.
Hladite in hidrirajte, ko ste na poti, v službi ali v telovadnici.

GARANCIJA: CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee, doživljenjska garancija. Vključuje Camelbak nahrbtnike, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka. Več o garanciji spodaj.

Kaj je BPA, BPS, BPF ?
BPA ali bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih smol, epoksi smol in drugih produktov. Nedavne študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi, povezuje se s sladkorno boleznijo, hibami pri rojstvu, fibroidi v materničnem tkivu, rakom na prsih, zmanjšano količino sperme in rakom na prostati. Izpostavljenost tej snovi je najnevarnejša za dojenčke in otroke.
Kemikaliji BPS bisfenol – S in BPF bisfenol – F sta po strukturi podobni BPA in jih najdemo v nekaterih vrstah plastike, konzervah in drugih izdelkih. V ZDA so študije pokazale, da izpostavljenost tem kemikalijam pri otrocih povečujejo tveganje za debelost.
Vse steklenice in mehovi so 100% brez BPA, BPS in BPF. CamelBak izdelki so podvrženi strogim preizkusom s strani neodvisnih proizvajalcev, da bi zagotovili, da v hrano ali pijačo ne bo prišlo do izpiranja škodljivih kemikalij. Neodvisni raziskovalci so izvedli tudi ekstrakcijske teste, da bi zagotovili, da steklenice ustrezajo strogim standardom varnosti hrane, ki so jih določili FDA, Evropska skupnost, japonsko ministrstvo za zdravje in dobro počutje ter California Prop 65. BPA, BPS in BPF se ne uporabljajo v surovin ali proizvodnih postopkov za izdelavo CamelBak mehov ali steklenic.

DOŽIVLJENSKA GARACIJA / LIFETIME GOT YOUR BAK GUARANTEE
CamelBak si je svoj sloves ustvaril z inženirskimi izdelki, ki presegajo pričakovanja potrošnikov glede kakovosti in trajnosti. Doživljenjska garancija (LIFETIME Got Your Bak™ GUARANTEE) zajema vse rezervoarje, nahrbtnike, steklenice in dodatke zaradi proizvodnih napak v materialih in izdelavi v življenjski dobi izdelka.
CamelBak bo po lastni presoji brezplačno popravil ali zamenjal kakršno koli proizvodno napako na izdelkih. Doživljenjska garancija ne krije škode, ki bi nastala zaradi običajne obrabe, nesreče (izgubljene/ukradene), neprimerne nege ali čiščenja, nestandardne uporabe ali malomarnosti.

PROIZVODNE NAPAKE
Proizvodna napaka obstaja, če izdelek odstopa od predvidene zasnove. Materiali z okvarami (zadrge, zaponke, tkanine itd.) ali izdelava (šivi,…) so zajeti v doživljenjski garanciji Got Your Bak™ za življenjsko dobo izdelka.

DOŽIVLJENSKA DOBA
Izraz doživljenjska doba se nanaša na življenjsko dobo izdelka. Na žalost to ne pomeni vaše ali naše življenjske dobe, temveč življenjsko dobo komponent, tkanin in materialov. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo, da so izdelki čim bolj trpežni, se vsi materiali s časom razgrajujejo z uporabo in izpostavljenostjo zunanjim elementom. Življenjska doba izdelka pa je odvisna od tega, koliko uporabljamo izdelek in kako dobro je zanj poskrbljeno, ne glede na to, koliko je star.

OBRABA
Obraba je škoda, ki se naravno in neizogibno pojavi kot posledica običajne uporabe. Premični deli se bodo obrabili, tkanine pa se bodo sčasoma poslabšale in zbledele. Medtem ko CamelBak izbere najboljše materiale, ki so na voljo za uporabo, se vsi materiali s časom z uporabo in izpostavljenostjo (soncu, dežju, vetru…) poslabšajo.

CHUTE MAG 0,6L
ZMOGLJIVOST: 0,6l / 20 oz
10h toplo / 24h hladno
MATERIAL TERMOVKE: Nerjaveče jeklo 18/8
MATERIAL POKROVČKA: Polipropilen brez BPA
PREDNOST: Vzdržljiva in odporna proti puščanju
DEJAVNOST: Športne dejavnosti in za prosti čas
VZDRŽEVANJE: Pokrov primeren za čiščenje v pomivalnem stroju
BREZ BPA/BPS/BPF : DA
DIMENZIJE: 9,5 x 7 x 24 cm / 3,7 x 2,8 x 9,5 in
TEŽA 316 g / 11,1 oz

Dodatne informacije

BARVA

ZELENA

KOLIČINA

0,6 l