Trgovina > Kolesarska Oblačila > Ženska > KRATKE KOLESARSKE HLAČE PISSEI PRIMAPELLE

KRATKE KOLESARSKE HLAČE PISSEI PRIMAPELLE

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Original price was: 129,90 €.Current price is: 77,94 €.

Poleg ujemajočega se dresa boste zaradi kratkih hlač Primapelle pozabile, da jih nosite. Tkanina Bi-Directional Soft Touch Plus, iz katere je izdelek izdelan, zagotavlja maksimalno udobje, medtem, ko vam bo brezšivna konstrukcija s samo dvema ploščama dala občutek druge kože, ki ste ga vedno iskali.

Surovo izrezan spodnji rob omogoča pravi kompromis med kompresijo in udobjem, hkrati pa se zaradi silikonskega vložka oprijema noge. Tudi naša podloga za sedež TruFlo Racer Pro Woman zagotavlja lahko udobje.

Kratke hlače Primapelle iz dvosmerne tkanine Soft Touch Plus za vrhunsko udobje. Izdelana iz termoregulacijske tkanine Freshtech. Brezšivna konstrukcija z uporabo samo dveh plošč za tesno prileganje; neobdelan spodnji rob s silikonskim vložkom za boljši oprijem. Enostavno prileganje.

SESTAVA: 65% POLIESTER 21% ELASTOMER 14% POLIAMID.

TruFlo Racer Pro Woman je prihodnost sedežnih vložkov. Edinstven ekskluzivni dizajn. TruFlo prihaja v prenovljeni preobleki, posvečeni udobju žensk. Vse tehnične specifikacije so ohranjene in podprte s prednostmi anatomske oblike za ženske.

Dodatne informacije

BARVA

ČRNA

VELIKOST

S, XS