Trgovina > Kolesa > Otroška > POGANJALEC CRUZEE

POGANJALEC CRUZEE

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

139,90 

S poganjalcem Cruzee bo vaš otrok brez težav osvojil ravnotežje in veščine, ki jih potrebuje za samostojno vožnjo s pravim kolesom. Poganjalci pridejo s črnimi oziroma belimi platišči.

Prvo poganjalček vašega otroka je vesel mejnik – začetek mobilne neodvisnosti, novo pridobljenao samozavest in veščine. Za izdelavo najboljšega poganjalca na svetu smo ga naredili izjemno lahkega, tako da lahko otroci takoj, ko začnejo hoditi hodijo, manevrirajo s svojim Cruzeejem, ne da bi se spopadli s težkim jeklenim okvirjem. Naredili smo ga neverjetno vzdržljivega. Vaš Cruzee ne bo rjavel, nikoli ne bo imel prazne pnevmatike, nima oljnih delcev, eloksirana aluminijasta obloga pa bo zagotovila, da vas morebitne praske ne bodo bolele v očeh. Cruzee se ponaša tudi z najširšo prilagodljivostjo poganjalcev na svetu, z vašim otrokom bo zrasel od približno 18. meseca do 5. leta.

  • Ultra lahek: Ultra lahek s tež 1,9 kg pomeni, da je z njim lažje manevrirati in spodbujati najmlajše otroke, da rastejo samozavestno. Enostaven za prenašanje.
  • Odlično prileganje: Cruzee je zasnovan da rase z vašim otrokom, saj ima najširšo možnost prilagajanja nastavitve sedeža 22,5 cm in okoli 13 cm nastavitve krmila - oboje brez orodja. Primeren je za otroke od višine višine 60 cm do 125 cm ali od 18. mesecev do 5. leta starosti.
  • Zasnovan da traja: Izdelana iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, varjena po postopku TIG. Eloksirani aluminijasti premaz je izjemno trpežen – nikoli ne bo rjavel, se odtrgal ali luščil. Pnevmatike so izdelane iz pene, ki se nikoli ne izpraznijo. Tesnilni ležaji pa so narejeni s kartušo, ki ne potrebujejo vzdrževanja.
  • Barve: Na voljo v več eloksiranih barvah.
  • Varnost: Izjemno lahka zasnova pomeni, da je manj verjetno, da bi se otrok poškodoval ali zataknil, če bi padel. Nizkoprofilni axel vijaki ščitijo kolesarje pred bolečimi udarci v gležnju.
  • Primeren za povsod: Lahko se vozi po katerem koli terenu, vključno s peskom na plaži, gramozom, travo, snegom, prav tako pa notranjih talnih površin, saj jih ne poškoduje in ne pušča nobenih sledi.
  • Cenite vsak trenutek: Že zelo zgodaj odpre popolnoma nov svet pustolovščin, zabave in vadbe. Cenite vsak trenutek, ko opazujete, kako otrokova samozavest raste. Prehod na kolo bo hitrejši in bolj naraven, saj bo vaš otrok obvladal ravnotežje, tako da se bo lahko osredotočil na vrtenje pedal in krmiljenje.

* Barva poganjalca se lahko razlikuje od tiste, ki je na sliki.

Dodatne informacije

Teža 2 kg
Dimenzije 2 × 2 cm
BARVA

BELA/VIJOLIČNA, ČRNA, MODRA, ORANŽNA, RDEČA, VIJOLIČNA, ZELENA