Trgovina > Zima > TEKAŠKE SMUČI KASTLE XA10 CLASSIC SKIN

TEKAŠKE SMUČI KASTLE XA10 CLASSIC SKIN

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

289,90 

Tekaške smuči Kaestle XA10 CLASSIC SKIN, namenjene teku v klasičnem koraku, prinašajo zanesljivost v vseh pogojih brez voskanja. V kompletu z vezmi.

Smuči XA10 Classic zaradi enostavnega rokovanja veljajo za dostopen model. HOLLOWTECH in tehnologija kože zagotavljata energijsko učinkovite korake ter optimalen odriv brez voska. Podstavek za enostavno nego naredi ta model robusten in vzdržljiv.

Idealno za smučarje tekače, ki se želijo lotiti teka na smučeh in le občasno obiskovati tekaške proge.

Dolžine: 186; 193; 200 cm

V kompletu z vezmi Rottefella Performance Classic. Te so bile razvite za tekače, za katere je veselje do športnega teka na smučeh najpomembnejše. Zasnovane nekoliko širše, ponuja boljšo stabilnost in večje ravnovesje ter je enostaven za uporabo, tudi s hladnimi prsti, zahvaljujoč preprosti ključavnici. Kljub nizki teži obljubljajo zelo dober prenos moči in visoko raven varnosti. Sprednja in zadnja lica lahko enostavno premikate in tako individualno prilagodite tekaču. Skupaj z vezno ploščo NIS 2.0, ki je predhodno nameščena na vseh tekaških smučeh Kästle, tvori popolno nastavitev vezave za športne sladokusce.

Dodatne informacije

VELIKOST

186 cm, 193 cm, 200 cm