Trgovina > Komponente > Plašči > Trail / Enduro > PLAŠČ VITTORIA MOTA G2.0 XCT TNT ANTRA120TPI

PLAŠČ VITTORIA MOTA G2.0 XCT TNT ANTRA120TPI

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

66,99 

Plašč Mota je odlična izbira za enduro kolesa, ko so poti razmočene in blatne. Redek in globok profil omogoča, da se guma z lahkoto zarije v mehko podlago. Dodatni majhni kanali in dodatek grafena G2.0 v zmesi gume pa še dodatno poskrbijo za maksimalen oprijem na podlagi.

TRAIL TNT
Trail izvedba TNT se prav tako ponaša z dodatno zaščito stranskih sten. Ta pa je še izboljšana z dodatnimi stranskimi vložki (Anti-Pinch-Flat), ki preprečujejo predrtje ob obroču, hkrati pa nudijo tudi dodatno oporo sidriščem pnevmatike.

(4C) – 4 različne zmesi gume v enem plašču

Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko.

Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predtrju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

GRAFEN

Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0

Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria.
Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju.
Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med molekulami gume in te še dodatno poveže med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.

Tehnični opis

Dimenzija: 29×2.35
Barva: Antrazit
Teža: 1000g
Ohišje: TNT, zložljivo, 120 TPI
Zmes gume: 4 compound G2.0, Nylon
Tubeless ready: DA

Dodatne informacije

VELIKOST (GUME)

29×2.35