Trgovina > Komponente > Plašči > VITTORIA PLAŠČ RUBINO PRO IV G2.0 CONTROL 60TPI črna

VITTORIA PLAŠČ RUBINO PRO IV G2.0 CONTROL 60TPI črna

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

45,99 

Rubino Pro Control na področju dodatne zaščite proti predrtju odlikujejo ojačane stene. Specifična gostota najlonskih vlaken, ki znaša 60 TPI poskrbi za daljšo življenjsko dobo. Zaradi G2.0 in 3 različne zmesi gume pa omogočajo še večjo zaščito proti predrtju v mokrih razmerah in izboljšane splošne karakteristike pnevmatike.

Plašč RUBINO G 2.0 se ponaša s še boljšim oprijemom v mokrih razmerah in z še zmanjšano obrabo.

Premium ročno izdelani plašči Vittoria so narejeni po enakem procesu in imajo enake lastnosti kot tubularji. Dobra lastnost Clincher linije je, da lahko plašč po predrtju ponovno uporabimo, če ni preveč poškodovan.

(3C) 3 COMPOUND

3 različne zmesi gume v enem plašču
Nižji kotalni upor, oprijem, trajnost in dobra zaščita proti predrtju.
Zahvaljujoč debelejši strukturi (strukturi niti) plašč ponuja boljšo zaščito proti predrtju in udobje.

GRAFEN

Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0

Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria.
Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju.
Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.

Tehnični opis

Dimenzija: 23×700
Barva: črna
TPI: 60
Teža: 290 g
Material: Nylon
Zmes gume: 3 Compound Grafen 2.0

Dodatne informacije

VELIKOST (GUME)

23×700